Faresin Formwork Corporate
CONTACTE SI SEDII

Un mare succes al Faresin Formwork la Bauma 2022

6 produse noi prezentare vizitatorilor din peste 91 de tari

Si in acest an prezenta comapniei Faresin Formwork a avut un mare succes la expozitia din München, cea mai importanta expozitie din Europa pentru sectorul constructiilor. Fluxul vizitatorilor, pe care i-am gazduit in standul nostru din 24 pana in 30 octombrie, inalt calificati si interesati de solutiile noastre, a provenit di mai mult de 91 de tari.

Focus strategic

In acest an am anuntat la Bauma lansarea de noi produse si solutii inovatoare pentru constructii si am pus accent pe intiativele companiei in sectorul ESG (Mediu, Social & Guvernare). In particular, am povestit implicarea noastra pentru  sustenabilitate, confirmata de certificatul BREEAM in Use pentru prestatiile sustenabile ale sediului comapaniei din Breganze si de recunoasterea “ The Formwork Green Factory”.

Produse noi

Clientii, partnerii si vizitatorii interesati au primit cu interes cele  6 produse inovatoare prezentate la Bauma, rezultatul unei munci importante al departamentului de Cercetare si Dezvoltare, in care, an dupa an , investim resurse. In special, a prezentat interes si a inregistrat primele vanzari, noul produs VELOCE, sistemul pentru zid compus din panouri usoare si ergonomice. Succes excelent si pentru SCATTO, sistemul revolutionar de Quick Release care permite decofrarea usoara si automata. 

Am prezentat vizitatorilor la Bauma si SKYROBUSTO, noul sistem pentru planseu care accelereaza timpul de decofrare si cofrare din santier; FLEXI DECK, produsul care permite realizarea planseelor de mici si mari dimensiuni datorita structurii flexibile; si, in sfarsit, FCB (Frame Climbing Bracket), gandit si realizat pentru santierele care au nevoie sa ridice cofrajele in diversele sectiuni de turnare. Tot la Bauma am prezentat si cofrajul nou  AGILE, capabil sa garanteze o aliniere precisa pentru numeroasele aplicatii din constructii, confirmand astfel implicarea noastra pentru inovare in domenoiul cofrajelor la nivel international.

Sace in vizita la standul Faresin Formwork

Un motiv de orgoliu pentru noi a fost reprezentat de vizita Dr. Andrea Rossi, Director International pentru Afaceri Internationale al firmei Sace si a D.lui Simone Santi, Presedintele Eurocam si a Camerei de Commert Italiana din Mozambic. Impreuna cu noi au primit-o la standul nostru pe Directoarea Bauma Messe Nicole Schmitt, care ne-a onorat cu prezenta sa. Pentru ei, Presidintele Guido Faresin a subliniat importanta pe care o are Bauma pentru noi, targ comercial la care am participat de 27 de ani si unde am prezentat inovatiile produselor pentru a fi pionieri pe piata constructiilor.

Drumul catre Bauma 2025

Faresin Formwork se confirma partener de excelenta pentru realizarea proiectelor de constructii provocatoare, datorita sistemelor de cofrare speciale si a gamei complete de cofraje si sisteme pentru schele, cu o mare atentie la productia sustenabila si verde. 

“Angajamentul nostru , pentru urmatoarea editie a targului Bauma din aprilie 2025 - declara Presedintele Guido Faresin – este de a continua sa crestem in inovatie si a consolida rolul nostru in sectorul constructiilor”.

BAUMA 2022 IN CIFRE

  • Aproximativ jumatate de milion de vizitatori
  • 3.200 expozanti
  • 614.000 mp spatiu expozitional

FARESIN FORMWORK LA BAUMA 2022

  • 2 standuri expozitionale
  • 1000 mp spatiu expozitional
  • Vizitatori din 91 tari din lume
  • 6 produse noi
  • 20 de sisteme si solutii expuse la targ
  • 30 persoane din echipa prezenti la targ
  • 3.000 ore de munca pentru a pregatirea, instalarea si primirea vizitatorilor
Distribuie
2024 © Faresin Formwork SPA Unipersonale - P.IVA IT 02470320249
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram