Faresin Formwork Corporate
CONTACTE SI SEDII

Faresin Formwork deschide portile pentru tinerii Institutului Einaudi di Bassano del Grappa

Faresin Formwork deschide portile pentru tinerii Institutului Einaudi di Bassano del Grappa

Ocportunitatea intalnirii si schimbului de experienta cu stundentii de la 4°C si de la 4°N

In zilele de 14 si 29 martie, Faresin Formwork a gazduit elevii claselor 4°C, administartie, finante si marketing, si de la 4°N, sisteme informatice corporatiste , ale institutului Luigi Einaudi din Bassano del Grappa. Directorul Executiv al Faresin Formwork. I-a condus pe elevi sa descopere compania. 

Pe parcursul celor două zile am avut ocazia să prezenam compania si sa vorbim despre provocarile actuale ale unui IMM precum Faresin Formwork care in maiputin de un an a primit recunoasterea ca IMM-ului Inovator in secțiunea specială a Camerei de Comert Vicenza, pentru procentul investițtilor dedicate sectoarelor de Cercetare si Dezvoltare.

Si din nou, am vorbit despre investitiile pe care le consideram necesare pentru a ramane competitivi pe piata, despre initiativele legate de bunastare si despre masurile pe care le adoptăm pentru a sprijini oamenii din companie si despre investitiile in sustenabilitate si utiliaje 4.0 pentru productii din ce in ce mai performante. Elevii institutului Luigi Einaudi au vizitat sectiile de productie si inchiriere ale depozitului nostru.

„Astăzi, companii precum Faresin Formwork sunt centre de inovare si dezvoltare”, explică Lucia Faresin. „Inițiative de genul acesta – continua ea – sunt o oportunitate de mare schimbare. Ele ne permit sa intram in contact cu viitorul”

Raspunsul la intrebările copiilor este intotdeauna foarte stimulant, curiozitatea s interesul lor pentru Faresin Formwork m-au atins. Ca si companie, ne dorim sa continuam acest drum care apropie compania de lumea scolara si tinerii studenti de realitati consolidate precum a noastra”, concluzioneaza aceasta.

Multumesc baieti, ne vedem data viitoare!

Distribuie
2024 © Faresin Formwork SPA Unipersonale - P.IVA IT 02470320249
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram