Faresin Formwork Corporate
CONTACTE SI SEDII

Project Management & Inginerie

Suntem partenerii clientilor nostri din intreaga lume pentru santierele de constructii publice si rezidentiale. Proiectul de inginerie si gestiunea intregului plan de lucru sunt incredintate unor oameni cu o mare experienta si pregatire inalta.
Echipa de tehnicieni specializati urmareste clientul din faza de studiu pana la  proiectare , cu alegerea celor mai bune solutii, rmeaza stabilirea unui plan de lucru cu termene de realizare. Planul se intersecteaza cu exigentele din santier, cu aprovizionarea de materiale si prezenta tehnicianului specialist Faresin Formwork care garanteaza produsele noastre.
Proiectantii aleg doar sistemele si solutiile care corespund exigentelor din santier. Planul de lucru pe care il impartasim este precis si flexibil. Gestionam si situatiile neprevazute si ne adaptam rapid modalitatilor de lucru din diferitele Tari.

Descrie-ne proiectul tau. Contacteaza-ne

O solutie pentru orice exigenta: santier rezidential sau de infrastructura?

Aceasta este prima intrebare la care Biroul Tehnic al nostru raspunde canda analizeaza cererea.
Prima intalnire cu clientul este utila pentru aprofundarea si confruntarea in vederea furnizarii celor mai bune produse pentru proiectul lor.
Proiectantii nostri  isi impart desenul si fiecare specificatie necesara pentru realizarea intregului proiect. Experienta ne ajuta sa intelegem inainte de altii care este cea mai buna solutie propusa pentru proiect.

ALEGEREA MATERIALELOR, VANZARE SAU INCHIRIERE
Viziunea asupra proiectului, competenta tehnica pe produse si capacitatea de productie fac diferenta. A doua intrebare la care Biroul Tehnic al nostru raspunde este care produse sunt necesare si ce cantitate trebuie pregatita. In aceasta faza, contactul cu managerul din santier este foarte important pentru a pregati la timp furnizarea materialelor, productia, livrarea si montajul in santier.
In afara achizitiei produselor,  cu solutii avantajoase pentru clienti si revanzatori, dispunem de un depozit foarte mare pentru inchiriere, atat in Italia cat si in filialele Faresin Formwork din strainatate. Serviciul nostru este unul flexibil, care prevede si o eventuala rascumparare a produselor.

ASISTENTA IN SANTIER
La cerere, pe durata lucrarilor, responsabilul tehnic al proiectului este prezent in santier: de la ontajul si pana la decofrarea cofrajelor, sau pana la pana la prima turnare a betonului.
Asistenta in santier inseamna garantarea calitatii materialelro si a solutiilor tehnologice ofertite de Faresin Formwork si sprijinirea muncitorilor si tehnicienilor din santier in faza de cofrare, turnare si decofrare.
In santiere instruim muncitori si tehnicieni pentru a utiliza sistemele noastre si a interpreta in mod corect instructiunile din manualul de utilizare.Suplimentam, daca este necesar, alte cofraje, schele, accesorii si componente pentru sistemele de constructii in lucru.

O singura echipa, un obiectiv unic

Da peste 30 de ani, ne confruntam cu proiecte foarte diferite, cu dimensiuni medii si mari: stim ca solutiile potrivite pentru santierele din europa nu sunt si pentru santierele de pe continentul african. De aceea dorim sa fim un partener pentru clientii nostri: investim in formarea tehnicienilor si proiectantilor si in optimizarea solutiilor per care le furnizam, comunicam cu inginerii si managerii din santier si suntem prezenti la fata locului cu tehnicieni de specialitate. 

Cautati sisteme de cofraje sau schele?
CONTACTEAZA-NE ACUM
2024 © Faresin Formwork SPA Unipersonale - P.IVA IT 02470320249
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram