Faresin Formwork Corporate
CONTACTE SI SEDII

Servicii Financiare

Prin competente integrate si in sinergie cu SACE ( Serviciu Asigurari de Comert Exterior) din 2004, reusim sa avem un model operativ unic care ne permite sa furnizam un servicu financiar si de asigurare extrem de avantajos pentru clientii nostri.

AVANTAJE
Aceasta colaborare fructuoasa si de lunga durata cu SACE se concretizeaza in oportunitatea se a oferi clientilor o amanare a platilor extrem de favorabila,  extinsa pana ;a un maxim de 60 de luni de la livrarea initiala a materialelor. Clientii nostri beneficiaza de o mare flexibilitate financiara in timp, permitandu-le sa-si planifice in mod optim propriile resurse economice.

Solicita mai multe informatii
finance-services

Impreuna cu Clientii Nostri

Aceasta legatura strategica cu SACE nu numai ca distinge Faresin Formwork ca o companie de ultima generatie, dar si o consolideaza ca unul dintre pionierii din Italia de Nord care oferta o astfel de oportunitate. Devotamentul de a fi alaturi de clienti de la inceputul si pana la sfarsitul procesului de afaceri reprezinta esenta noastra ca si companie.

Contactati-ne pentru mai multe informatii
Cautati sisteme de cofraje sau schele?
CONTACTEAZA-NE ACUM
2024 © Faresin Formwork SPA Unipersonale - P.IVA IT 02470320249
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram