Faresin Formwork Corporate
CONTACTE SI SEDII

Servicii

Faresin Formwork, prin intermediu filialelor si a retelei de dealeri, ofera propriilor clienti o gama de servicii de specialitate , pentru a raspunde nevoilor din santiere in mod rapid, prompt si cu abilitati cu o calificare inalte.

Grupul pune la dispozitia clientilor o echipa de ingineri, manageri de proiect si tehnicieni care analizeaza caracteristicile din santier, furnizeaza consultanta si formare si garanteaza sprijin in toata lumea.

Project management

01

Suntem partenerul clientilor nostri, proiectam si studiem cu atentie alegerea produsului, optimizam si planificam ciclurile de lucru pentru a garanta prestatiile, termenle de executie si siguranta , insotindu-i din faza de licitatie pana la executia in santier.

MERGI LA SERVICIU

Formare si asistenta

02

Oerim instruire tuturor partenerilor nostri : distribuitori si clenti. Pregatim ingineri si tehnicieni pentru a putea utiliza cofrajele si schelele noastre in mod eficient si sigur.

Formam, in santierele din lume, personalul firmelor de constructii insotindu-i in fazele cele mai importante din santier.

MERGI LA SERVICIU
Noleggio attrezzature e supporto logistico servizi

Inchiriere si vanzare

03

Datorita parcului mare de echipamente si a capilaritatii centrelor logistice, oferim clientilor nostri inchirierea cofrajelor si schelelor garantand termene de livrare prompte si aproape de santier.

MERGI LA SERVICIU

Solutii de inginerie

04

Avem o echipa de ingineri care se ocupa de studiul cofrajelor speciale pentru clienti, reusind sa raspunda celor mai complexe exigente ale santierelor de infrastructura.

MERGI LA SERVICIU
finance-services

Serviciul finante

05

Colaboram continuu cu SACE (Serviciul de Asigurare in Comertul ERxterior) din 2004 pentru a oferi un serviciu fianciar si de asigurare clientilor nostri.

Colaborarea cu SACE a permis Grupului sa fie mai competitiv pe piata Faresin Formwork este una din primele compani din Italia de Nord care ofera posibilitate amanarii platilor pana la 60 de luni de la prima livrare.

MERGI LA SERVICIU
Cautati sisteme de cofraje sau schele?
CONTACTEAZA-NE ACUM
2024 © Faresin Formwork SPA Unipersonale - P.IVA IT 02470320249
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram