Faresin Formwork Corporate
CONTACTE SI SEDII

Faresin Formwork: IMM inovatoare

Faresin Formwork: IMM inovatoare

Titlul este recunoscut in sectiunea speciala a Camerei de Comert din Vicenza

In Faresin Formwork, inovarea a facut parte mereu din ADN-ul nostru. Compania noastra, nascuta dintr-o viziune pe termen lung, continua in ani sa fie fidela si coerenta vocatiei naturale pentru cercetare.

Pentru aceasta, continuam sa investim in crearea de noi produse, pentru a confirma inovarea si a raspunde exigentelor din cele 90 de piete unde suntem prezenti.

Ca dovada a implicarii constante, in februarie 2022 am obtinut un titlu important pentru IMM inovatoare in sectiunea speciala a Camerei de Comert din Vicenza, recunoasterea oficiala a Ministerului Dezvoltarii Economice a Guvernului Italian pentru procentul de invistitii per care il alocam Cercetarii si Dezvoltarii.

Faresin Formwork: IMM inovatoare
Costructia de prototipuri pentru proiecte speciale

De fapt, in Faresin Formwork, investim in fiecare an 10% din facturat atat pentru studii experimentale cat si pentru inovatie tehnologica.

Cu titlul de IMM inovatoare, intram acum sa facem parte din acel nucleu de compani mici si mijlocii care contribuie la dezvolarea inovatoare si tehnologica a Tarii noastre.

Urmatorul pas este sa continuam eforturile in aceasta directie.

Faresin Formwork: IMM inovatoare
Costructia de prototipuri pentru proiecte speciale

Ne-am propus obiective de afaceri din ce in ce mai ambitioase pe care vrem sa le atingem prin progres tehnic constant. Dorim sa promovam inovatia in industria noastra, regandind designul produselor intr-o viziune de performanta si siguranta absoluta.

AFLA CUM NE ANGAJAM PENTRU PROTECTIA MEDIULUI

Distribuie
2024 © Faresin Formwork SPA Unipersonale - P.IVA IT 02470320249
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram