Faresin Formwork Corporate
CONTACTE SI SEDII

Inchirierea produselor in Italia si in lume

Inchirierea cofrajelor pentru proiecte de constructii este un serviciu alternativ vanzarilor produselor Faresin Formwork.

De la sediul nostru din Breganze (Vicenza - Italia), gestionam zilnic comenzile pentru Italia. Filialele noastre din Romania, Canada, Mexic, Australia si Nigeria sunt dotate cu un depozit de materiale pentru inchiriere foarte mare capabil sa acopere cererile de pe trei continente.

Depozitele noastre au stocuri si avem o capacitate de productie care poate asigura procesarea comenzilor in cel mai scurt timp posibil.

Oferim un serviciu flexibil si la timp construit pentru a raspunde nevoilor clientilor si revanzatorilor, carora le putem pune la dispoziție unul dintre tehnicienii nostri de specialitate pentru asistenta in faza de asamblare.

Solicita oferta pentru inchiriere

Cum functioneaza Serviciul de Inchiriere?

Cererea de inchiriere este gestionata intern de o echipa formata din tehnicieni si vanzatori care raspund tuturor solicitarilor, de la cele mai simple la cele mai complexe.

CONDITIILE CONTRACTUALE
Decidem impreuna cu clientul conditiile serviciului de inchiriere: durata este variabila in functie de exigentele din santier. Odata lansta comanda, trimitem marfa direct in santier sau organizam livrarea. 

ADAUGARE LA COMANDA
Daca in timpul lucrarilor este nevoie de mai mult material decat se preconiza initial, adaugam la comanda plasata o alta comanda astfel incat sa asiguram fluxul fara nicio intreruperee.

In sucursalele noastre gestionam comenzi de inchiriere medii si mari pentru revanzatori si clientii directi , garantand mereu calitatea Faresin Formwork.

Cum sunt intretinute Cofrajele si Accesoriile destinate Inchirierii?

La safarsitul fiecarei perioade de inchiriere, cofrajele, schelele si accesoriile revin in depozit si de aici incep procedurile noastre de verificare si regenerare a materialelor, unul dintre aspectele la care Faresin Formwork tine foarte mult.

Echipamentele sunt verificate bucata cu bucata inainte de a fi disponibile pentru o alata inchiriere. Procesul prevede o curatare temeinica a tuturor rezidurilor de beton si praf si inclocuirea pieselor deteriorate.

Nu doar inchiriere dar si Intretinere si Rascumparare 

INTRETINERE si INLOCUIRE
Clientii si revanzatorii care au produse Faresin Formwork pot solicita intretinerea  ordinara si extraordinara a echipamentelor direct ala noi. Oferim si posibilitatea inlocuiri multistratului si suduri la ramele cofrajelor.

RIDICAREA COFRAJEOR UZATE
A fi sustenabili este strategia companiei noastre. De aceea, la achizitionarea de cofraje noi este posibil sa ridicati cofrajele noastre uzate - care nu mai sunt necesare sau nu se mai pot utiliza- pentru regenerare. Un serviciu pentru clientii nostri si o atentie in plujs pentru Planeta noastra.

RASCUMPARARE PRODUSE
Clientii si revanzatorii au posibilitatea de a rascumpara produsele pe care le-au inchiriat. Formula de rascumparare presupune conditii economice foarte avantajoase care sunt stabilite direct cu biroul nostru de vanzari.

Cautati sisteme de cofraje sau schele?
CONTACTEAZA-NE ACUM
2024 © Faresin Formwork SPA Unipersonale - P.IVA IT 02470320249
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram