Faresin Formwork Corporate
CONTACTE SI SEDII

BAUMA 2022: Faresin Formwork dubleaza spatiul expozitional

BAUMA 2022: Faresin Formwork dubleaza spatiul expozitional

In Munchen , in perioada 24 -30 octombrie vom fi prezenti cu doua standuri expozitionale si multe produse noi

In acest an prezenta noastra la BAUMA, cel mai important eveniment al sectorului la nivel international, s-a imbogatit cu un spatiu expozitional in interiorul pavilionului Cofraje, pentru a da o vizibilitate mare noilor noastre produse si a ne face cunoscuti clientilor cu care am colaborat in acesti ani si santierelor din intreaga lume.

Noile noastre produse la BAUMA

Versatilitate, rapiditate si siguranta: sunt principalele caracteristici ale noilor produse pe care le vom prezenta la Bauma 2022. Sunt 6 produse noi, care completeaza gama sistemelor pentru pereti, planseu, de spijin si console cataratoare.

BAUMA 2022: Faresin Formwork dubleaza spatiul expozitional

Dintre acestea amintim in special SCATTO, un sitem revolutionar Quick Release care permite decofrarea usoara si automata, ajungand pana la 50 kN sustinere si versatilul SKYROBUSTO, un sistem unic care poate fi utilizat in santier atat pentru ziduri cat si pentru planseu.

TOATE PRODUSELE NOASTRE

Proiectele green

La Bauma vom oferi spatiu solutiilor noastre pentru santierele green, cu un focus particular pe trei realizari provocatoare si de mare anvergura:

  • SeiMilano, un proiect de regenerarre urbana, realizat de antreprenorul general Borio Mangiarotti, pe o suprafata de circa 300.000mq, care a dat nastere unui cartier multifunctional cu “zero emisii” cu contributia solutiilor noastre ingineresti si a sistemelor de cofraje
  • Konza Technopolis in Kenia (Africa), o realizare care este de o importanta fundamentala pentru dezvoltarea economica a Keniei. Este vorba de un oras smart de ultima generatie care va gazdui peste 200.000 persoane, intr-un context de viata multifunctional, tehnologic si cu standarde ridicate de economisire a energiei
  • Uzina moderna de Biogas, realizata in Italia, la Candiana, permite productia de energie curata. Pentru aceasta constructie am pus la dispozitie sistemul nostru BioGas care permite constructia de rezervoare circulare cu o raza de minim 7m fara bare de trecere.

Vino sa ne vizitezi la BAUMA 2022!

Te asteptam la Bauma in standurile noastre, la interiorul Pavilionului Formwork, stand B3, si la exterior in aria FN620/1. Intre timp, descopera ce am realizat pana acum cu proiectele noastre in lume!

Distribuie
2024 © Faresin Formwork SPA Unipersonale - P.IVA IT 02470320249
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram