Faresin Formwork Corporate
CONTACTE SI SEDII
Formare pentru Clienti si Revanzatori

Tehnicienii Faresin Formwork instruiesc revanzatorii si clientii pentru utilizarea corecta, eficace si sigura a cofrajelor, schelelor si accesoriilor. Instruirea se face in santier, sau in zilele dedicate analizei aprofundate specifice si montare produselor in sediile noastre din intreaga lume.
Punem la dispozitia retelei de distributie, care doreste sa utilizeze produsele noastre si clientilor cu care instauram un parteneriat direct, experienta si know- how -ul tehnicienilor nostri care, de ani, studiaza si dezvolta solutii pentru realizarea proiectelor de constructii rezidentiale si publice.
Instruirea are ca obiectiv principal sa garanteze cele mai bune performante ale sistemelor noastre si de a sugera intretinerea corecta in timp.

Contacteaza-ne

 In santier: Instruire Teoretica sau Practica?

Instruireile oastre sunt atat teoretice cat si practice. Tehnicienilor din santier le dedicam formari practice privind utilizarea produselor, montajul lor, alegerea solutiilor care corespund exigentelor de constructie ale proiectului. Dupa pregatirea practica, tehnicienii din santier vor putea utiliza cofrajele, schelelea si accesoriile in mod functional, eficient si mai presus de toate sigur. Instruirea teoretica, se refera, de fapt, la tehnicile de montaj si decofrare usoara: o solutie practica pentru optimizarea timpului in diferite faze de lucru.

ASISTENT IN SANTIER
Specialistii Faresin Formwork asista tehnicienii firmelor de constructii in timpul fazelor de montaj, turnare si decofrare; in acest fel pot interveni la timp in fiecare faza de lucru, pentru a garanta performanta buna a produsului.

Ce prevede Formarea Dedicata Revanzatorilor?

Credem ca Revanzatorii sunt in primul rand Partneri. Datorita retelei de distributie, in Italia si in lume, sistemele Faresin Formwork ajung peste tot. Revanzatorii aleg sa-si echipeze propriul depozit de inchiriere cu produsele noastre pentru realizarea proiecteleor de constructii rezidentiale si publice; in schimb, le asiguram formarea si asistenta necesara pntru a intelege cand si cum sa utilizeze sistemele noastre si cum sa le adapteze nevoilor proiectelor.
Oportunitatile de formare pe care le organizam la sediile noastre au ca obiectiv transferul de competente,  impartasirea experientelor e si raspunsul la toate intrebarile tehnice privind utilizarea cofrajelor, schelelor si accesoriilor.

Vrei sa devi Partner? Contacteaza-ne
Cautati sisteme de cofraje sau schele?
CONTACTEAZA-NE ACUM
2024 © Faresin Formwork SPA Unipersonale - P.IVA IT 02470320249
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram