Faresin Formwork Corporate
CONTACTE SI SEDII

Solutii de inginerie personalizate

Toate santierele sunt diferite. De aceea, in departamentul tehnic al nostru, am conceput o zona de cercetare si dezvoltare in care inginerii si tehnicienii o se ocupa de crearea solutiilor ingineresti personalizate pentru proiectele de constructii rezidentiale si publice provocatoare.

Cele mai complexe exigente din infrastructura au nevoie de raspunsuri simple si de proiectare adecvata care permit sa gasim mereu o solutie. Echipa dedicata proiecteaza produsul cel mai potrivit si gaseste materialele corespunzatoare pentru realizarea lor; urmeaza o faza de comparare pentru optimizarea sa si productia

In sucursalele noastre avem tehnicieni si muncitori specializati care studiaza, elaboreaza si testeaza produsele. 

Descrie-ne proiectul tau. Contacteaza-ne

Cand prevedem un Cofraj Special?

Producerea cofrajelor speciale este necesara cand avem in lucru proiecte si utilizari non -standard pentru realizarea unei forme geometrice particulare.

Se intampla, ca proiectele de constructii publice si rezidentiale sa ceara performante tehnice si de amploare pe care un cofraj din catalog nu le are . Echipa noastra de ingineri transforma aceasta cerinta in forma perfecta pentru realizarea proiectului. Solutia de inginerie personalizata raspunde  standaredlor inalte de calitate si siguranta Faresin Formwork, si este incercata si controlata inainte de a fi livrata in santier. Toate cofrajele speciale ale noastre sunt compatibile cu intrega gama de produse si accesorii din catalog.

Cautati sisteme de cofraje sau schele?
CONTACTEAZA-NE ACUM
2024 © Faresin Formwork SPA Unipersonale - P.IVA IT 02470320249
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram