Faresin Formwork Corporate
CONTACTE SI SEDII

Made in Breganze: o experienta de neiutat, de impartasit si descoperit

Made in Breganze: o experienta de neiutat, de impartasit si descoperit

O oportunitate de a impartasi pasiunea si valorile  noastre

Pe 27 mai, am deschis portile sediului nostru pentru evenimentul “ Made in Breganze”, iniziativa promosvata de Comune di Breganze (VI) cu scopul de a face cunoscuta istoria industriala, ideile si tehnologia unora dintre principalele compani din oras care investeste in inovare si dezvoltare.

Vizita ghidata a avut o mare participare. Pe parcursul vizitei companiei, am prezentant vizitatorilor sectia de productie, utilajele 4.0 cele mai avansate de piata e si tehnicienii nostri de la departamentul de Cercetare &Dezvoltareca & Svilupp, am avut ocazia sa explicam de ce inovatia sta la baza solutiilor si prceselor noastre pr care le furnizam in Italia si in intreaga lume.

Pe parcursul zilei am avut onoarea sa-l gazduim pe  Primarul din Breganze Piera Campana si pe Presidentele Consiliului Regional Veneto Roberto Ciambetti. Prezenta lor a facut si mai remarcabila si de neuitat aceasta experienta de impartasit si descoperit.

“Toate persoanele din Faresin Formwork doresc sa multumeasca sincer celor care au participat la evenimentul Made in Breganze”, declara Guido Faresin, Presesintele Faresin Formwork. “A fost o onoare – continua- sa deschidem portile companiei noastre si sa primim comunitatea pentru a face cunoscut sectorul nostru de productie, istoria noastra, valorile noastre de inovare si sustenabilitate, si produsele noastre”.

Multumiri speciale – concluzionaeaa -Comunei din Breganze pentru aceasta frumoasa initiativa care a permis oamenilor sa se aproprie de lumea noastra cotidiana a angajamentului, pasiuinii si daruirii.”

Distribuie
2024 © Faresin Formwork SPA Unipersonale - P.IVA IT 02470320249
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram