Faresin Formwork Corporate
CONTACTE SI SEDII

Faresin Formwork se intoarce la  World Of Concrete in 2023

Faresin at WOC

La targul american compania va prezenta inovatiile de produs  la peste  60.000 de profesionisti

Faresin Formwork, compania italiana cu sediul in Breganze (VI) care de mai bine de 35 ani proiecteaza, produce si exporta in toata lumea cofraje si sisteme de inginerie avansata pentru constructii, va fi prezenta din 17 pana pe 19 ianuarie 2023 la World Of Concrete (WOC). Evenimentul expozitionalse desfasoara in fiecare an la Las Vegas si reuneste toti principalii exponenti ai pietei constructiilor din Statele Unite. 

Faresin Formwork este presenzia la WOC de mai bine de 15 anni si acest an va primi vizitatorii in standul N. C 6402, intr-un spatiu expozitional de 112 m2

In cadrul evenimentul or fi prezentate publicului international 2 dintre cele 6 produse inovatoare , deja prezentate cu succes la BAUMA 2022: 

  • Flexi Deck 

Un sistem revolutionar care garanteaza decofrarea anticipata a grinzilor si aplcilor galbene utilizate in faza de turnare pentru a construi plansee de mici si mari deimensiuni. 

  • Veloce 

Un sistem de panouri disponibile in 3 inaltimi, care raspund necesitatilor din santiere de a utiliza componente usoare de folosit, cu posibilitatea de a realiza si unghiuri diferite de 90°. 

Pe langa noutati, Faresin Formwork aduce la l WOC cateva dintre sistemele deja foarte cunoscute si utilizate in santierele din intreaga lume, din care Alufort 2.0, Robusto, Poker Robusto si Puntelli Alu Up. Dintre acestea, sistemele Veloce, Robusto si Alufort 2.0 prezinta un mare potential pentru piata americana deoarece raspund mai bine exigenteleor constructiilor din santierele de peste ocean. 

“Participam la WOC de 15 ani si ne intoarcem mereu cu mare bucurie - declara Giacomo Dalla Fontana, membru in conducerea Grupului – cu acest targ se deschide o perioada a expozitiilor din strainatate, care va continua cu alte etape foarte importante, din care l Conexpo, la Las Vegas dinl 14 pana pe 18 martie. i Statele Uniti si Canada sunt principalele piete interesante  in care am acumulat experienta si am continuat sa investim”. 

Pentru Grup, WOC 2023 este ocazia sa intaleasca profesionisti internationali, sa stabileasca colaborari noi, si sa dezvolte prezenta proprie pe piata americana, conform strategiei de internationalizare promovata de Guvern. 

“Targul WOC va fi ocazia- concluzioneaza Giacomo Dalla Fontana, - de a intalni clienti, parteneri si marea familie americana Faresin Formwork.” 

Distribuie
2024 © Faresin Formwork SPA Unipersonale - P.IVA IT 02470320249
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram