Faresin Formwork Corporate
CONTACTE SI SEDII

Faresin Formwork presenta la  SaMoTer 2023 impreuna cu Gruppo Emac

Faresin Formwork presenta la  SaMoTer 2023 impreuna cu Gruppo Emac

Gruppo Emac este distribuitorul oficial al companiei Faresin Formwork in Veneto si  Friuli-Venezia Giulia

In acest an, Faresin Formwork va fi impreuna cu Gruppo Emac, distribuitorul nostru oficial al produselor in regiunea Veneto si Friuli Venezia Giulia, la targul SaMoTer 2023, la Verona, una din principalele expozitii din Italia pentrui masini si echipamente pentru constructii.

Din 3 pana pe 7 mai vom primi vizitatorii in ZONA F - Stand No. 50 - 53, intr-un spatiu expozitional de 150m2 care face parte dintr-un stand mai mare (500m2) pe care il impartim cu Gruppo Emac.

Targul, ajuns la cea de-a 31-a editie, anul acesta se concentreaza pe rolul cheie pe care industria utilajelor de constructii este destinată sa il joace in domeniul sustenabilitatii mediului si dezvoltarii modelelor economice conturate de New Green Deal.

Sustenabilitatea mediului si, prin urmare, atentia acordata materiilor prime si controlul lantului de aprovizionare este unul dintre aspectele pe care, ca grup, ne bazam abordarea strategica. Sustenabilitatea, de fapt, nu poate ignora inovarea produselor pentru a gasi solutii din ce in ce mai performante, care sa raspunda mai ales la crearea unor infrastructuri complexe, dintre care ne dorim din ce in ce mai mult sa fim lideri de piata.

Faresin Formwork si Gruppo Emac, un parteneriat solid

Parteneriatul cu Gruppo Emac dureaza de 30 de ani cu o replatie de incredere si complicitate. Echipa specializata in solutiile noastre de constructii a fost de curand invitata in compania noastra pentru un training tehnic pe sistemele pentru planseu, asa cum am relatat pe canalele noastre sociale.

Faresin Formwork presenta la  SaMoTer 2023 impreuna cu Gruppo Emac

“A fost o adevarata placere sa-l primim pe d.nul Roberto Nicoletti, asociat si director al Gruppo Emac, in standul nostru la Bauma 2022”, declara Guido Faresin, Presedintele Faresin Formwork. “ Parteneriatul nostru – continua- dureaza de aproape treizeci de ani si suntem fericiati sa fim impreuna cu Gruppo Emac la SaMoTer di Verona”.

Va asteptam la SaMoTer, din 3 pana pe 7 maio, AREA F - Stand No. 50 - 53.

Distribuie
2024 © Faresin Formwork SPA Unipersonale - P.IVA IT 02470320249
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram