Faresin Formwork Corporate
CONTACTE SI SEDII

Programul de formare Faresin Formwork in colaborare cu agentia GiGroup

Programul de formare Faresin Formwork in colaborare cu agentia GiGroup

Academia Desenatori Tehnici va implica 6 tineri, pentru 4 saptamani

Din 10 iulie si pana in 4 august, la sediul nostru din Breganze (VI), se va deschide Academia desenatorilor Tehnici care va implica 6 tineri intr-un parcurs de formare, oferit de Faresin Formwork in colaborare cu agentia GiGroup.

Pe parcursul saptamanilor, copiii vor avea ocazia sa unvete teoria si mai ales sa faca multa practica, alături de tehnicienii de specialitate Faresin Formwork, chiar si cu vizitein santier.

Obiectivul este de a le oferi abilitati de specialitate in desen tehnic si de a dezvolta o cunoastere aprofundata a produselor Faresin Formwork.

Obiectivele de instruire sunt combinate cu angajamentul companiei de a oferi solutii tehnice clientilor din intreaga lume. O atentie deosebită este dedicata lucrarilor mari care, in viitor, vor fi protagoniste pe piata constructiilor precum si reamenajarii centrelor urbane: teme care se deschid spre sustenabilitate, un subiect foarte important pentru sectorul nostru.

Programul de formare Faresin Formwork in colaborare cu agentia GiGroup

Formarea ca motor pentru crestere

Academia Desenatorilor Tehnici si initiativele formative din aceste luni, precum Academia Sudorilor, apartenența la PCTO, sprijinul pentru institutiile tehnice si colaborarea cu ITS, fac parte din planul strategic de dezvoltare si crestere a companiei si intr-o tema- aceea a oamenilor – care în Faresin Formwork reprezinta una dintre pietrele de temelie pe care sa construim calea de evolutie.

Programul de formare Faresin Formwork in colaborare cu agentia GiGroup

„Ascultarea nevoilor pietei si analizarea evolutiilor din sectorul in care activam – declara Lucia Faresin – invită la o reflectie aprofundata cu privire la viitor, tineri si mai ales competente. Realizarea unor lucrari majore – continua ea – este si va reprezenta un focus asupra caruia guvernele si institutiile vor fi chemate sa intervina, gratie planurilor PNRR. In acest scenariu, imbunatatirea abilitatilor tinerilor tehnicieni si ingineri este esentiala.

In plus, relatia cu scoala va fi din ce in ce mai importanta pentru a crea retele si solutii concrete de formare. Proiectul nostru de dezvoltare – concluzioneaza – se concentreaza pe formarea tinerelor talente cu obiectivul concret de a extinde echipa de tehnicieni care lucreaza in prezent in sediul nostru si sprijina sucursalele si clientiii nostri in lume. Ce sa spun: succes, baieti!”

Distribuie
2024 © Faresin Formwork SPA Unipersonale - P.IVA IT 02470320249
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram