Faresin Formwork Corporate
CONTACTE SI SEDII
NEW

Caracteristici Noi

  • Armare automata
  • Capacitate mare de sustinere

Rezistenta

Capacitate de sustinere de pana la 150 kN.

Scatto

SCATTO este un sistem revolutionar de coborare, care odata fixat ferm la baza popilor permit decofrarea usoara datorata reducerii in inaltime cu 15mm. In acest mod, se va desuruba piulita popilor doar cand acestia sunt decofrati, prelungind astfel ciclul de viata al popilor si evitand deteriorarea lor in faza de decofrare.

Cel mai inovator aspect al sistemului SCATTO este armarea automatica a sa. De fapt, dupa un ciclu de utilizare, odata ce el este ridicat pentru a fi repozitionat intr-o configuratie succesiva , mecanismul intern prevazut cu un arc special intervine pentru a=l rearma in mod automat. In acest mod SCATTO este mereu gara pentru utilizare ceea ce diminueaza posibilitatile de erori in santier si mareste viteza de utilizare in diferitele etape de lucru.

Alte puncte forte ale sistemului SCATTO sunt rezistenta mare la impact si capacitatea mare la incarcare ajungand sa fie operativ pana la o capacitate 150 kN.

Descarca catalogul produsului Scatto
Crezi ca acesta este produsul corect pentru proiectul tau?

Completeaza formularul!

Spune-ne de ce ai nevoie: ne ajuta sa intelegem mai bine ce tip de produs sa-ti recomandam in functie de tipologia proiectului si a santierului.

Nome*
Nome*

2024 © Faresin Formwork SPA Unipersonale - P.IVA IT 02470320249
downloadmagnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram