Faresin Formwork Corporate
CONTACTE SI SEDII

Dimensiuni

Popi din aluminiu Alu-up2
De la 1500/2500 la 4350/6250 (De la 4’ 11’’ 8’ 2’’ la 14’ 3’’ -20’ 6’’ )

Prelungitoare Alu-up2
De la 500 la 1500 (De la 1’ 7” la 4’ 11’’)"

Caracteristici Noi

Poate ajunge la inaltimi de 6 metri (19’ 8”) si ami mult prin intermediul prelungirilor speciale.

Accesorii Noi

Rigidizare tip grilaj
Grilajul de rigidizare, cu diferite dimensiuni, permit imbinarea popilor ALU-UP2, atunci cand capacitatea de sustinere si inaltimea o cer. Rigidizarea permite sa se creeze o structura continua de popi sau sa creeze un sistem de legatura la turnuri, capabil sa sustina plansee sau alte structuri cu dimensiuni considerabile. Sistemul permite o economie considerabila de popi de sustinere sau alte sisteme traditionale.

Popi din aluminiu Alu-up2

Popul ALU-UP2 catareste jumatate din greutatea popului din otel si ofera o capacitate de sustinere dubla, ceea de permite reducerea numarului de popi necesari. Reglarea telescopica a inaltaimii se face prin simpla rotire a piulitei.

Contravantuirea popilor din aluminiu ALU-UP2 se face cu ajutorul elementelor de rigidizare tip grilaj care le garanteaza stabilitatea si echilibrul.

DESCARCA CATALOGUL PRODUSULUI
Crezi ca acesta este produsul corect pentru proiectul tau?

Completeaza formularul!

Spune-ne de ce ai nevoie: ne ajuta sa intelegem mai bine ce tip de produs sa-ti recomandam in functie de tipologia proiectului si a santierului.

Nome*
Nome*

Proiectele noastre in lume cu Popi din aluminiu Alu-up2

Toate proiectele noastre in lume
2024 © Faresin Formwork SPA Unipersonale - P.IVA IT 02470320249
downloadmagnifiercrossarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram