Faresin Formwork Corporate
CONTACTE SI SEDII

Faresin Formwork gazduieste Intalnirea anuala a Fundatiei Mons. Camillo Faresin

Faresin Formwork gazduieste Intalnirea anuala a Fundatiei Mons. Camillo Faresin

Participarea mare la eveniment a depasit asteptarile organizatiei

A avut loc pe anul trecut 25 marzo, la sediul companiei Faresin Formwork din Breganze (VI), Intalnirea anuala a Fundatiei Mons. Camillo Faresin. La Evenimentul cu titlul “Actionam impreuna pentru a progresa impreuna. Povesti de viata (extra) ordinare” a urmat o cina caritabila in sprijinul proiectului CUAMM Pentru mamele si copii Spitalului din Rumbek.

In aceasta seara a fost distribuit Raportul Anual 2022 cu descrierea proiectelor sprijinite in ultimele 12 luni si care au cuprins 4 continente si 10 tari din in treaga lume si au vizat domenii precum: sanatate, educatie si formare, cercetare, protectie socio-culturala si locuinte. Invitatii mesei rotunde coordonata de Andrea Frison, Redactor la Voce dei Berici, Don Dante Carraro, Direttore di Medici con l’Africa CUAMM, Laura Vezzaro, Voluntar al Expeditiei Mato Grosso, Beatrice Simonato, Volontara in proiectul “Water Project”, Kenya si Michele Pasqualetto, Director la Villa Savardo. Acestia din urma au impartasit publicului experienta lor de voluntariat in tot atatea proiecte finantate de Fundatia Mons. Camillo Faresin: povesti adevarate si extra(ordinare)!

Evenimentul a contat pe prezenta a 380 sustinatori, care au dorit sa-si demonstreze sprijinul pentru activitatile Fundatiei.

Pentru mamele si copii Spitalului din Rumbek: strangerea de fonduri impreuna cu Medici pentru l’Africa CUAMM

Sudanul de Sud, in ultimii ani, a suferit foarte mult din cauza lipsei constante s sigurantei, a saraciei foare mari si s dezastrelor naturale care au adus saracie si foamete. Aceats insemana ca jumatate din populatie nu are acces la apa potabila si aproape 3 milioane de copii nu merg la scoala, exista 1 medic la 65.000 oameni si 1 moasa pentru  10.000 femei gravide. Spitalul din Rumbek reprezinta astazi singura structura sanitara de referinta pentru o zona de aproximativ  600.000 locuitori.

In acest an, Fundatia Mons. Camillo Faresin si-a reinnoit angajamentul fata de proiectul Pentru mamele si copii Spitalului din Rumbek. Cu ajutorul Fundatiei se va sutine reabilitarea Maternitatii si a salii de nasteri si se va garanta furnizarea de medicamente pentru mamele si nou-nascutii internati.

Pentru a contrinui si sprijini Fundatia Mond. Camillo Faresin, fondata in 2004 in onoarea Mons. Camillo si don Santo Faresin, este posibil sa donati prin aceste modalitati:

IBAN - Banca di Verona e Vicenza Credito Cooperativo - Società Cooperativa: IT59T0880760180000000020833

Bancoposta: IT 96G 0760 1118 0000 1019 4807 53

Multumim!

Distribuie
2024 © Faresin Formwork SPA Unipersonale - P.IVA IT 02470320249
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram