Faresin Formwork Corporate
CONTACTE SI SEDII

A fost semnat un acord intre Faresin Formwork si Ethio Engineering Group

Acordul cu compania de stat etiopiana se refera la dezvoltarea pietei de cofraje si schele in Etiopia

Faresin Formwork a primit la Sediul sau din Breganze, in Provincia Vicenza, pe Excelenta Sa Ambasatorul Etiopiei in D.ra Demitu Hambissa si Misganu Arega, Ambasadorul Onorabil si CEO al grupului de inginerie etiopiana Ethio Engineering Group.

Grupul Ethio Engineering este o societate de stat etiopiana avand ca misiune dezvoltrea si industrializarea Tarii. Acordul de colaborare vizeaza cresterea sectorului constructiilor pe piata etiopiana, in particular pe cofraje si schele, prin intermediul unui acord pentru productia materialelor pe plan local , cu tehnologia furnizate de Faresin Formwork. Obiectul este si acela de a dezvolta competentele si a crea un program  pe termen lung de formare a inginerilor, metalurgistilor si operatorilor pe santierele de constructii si in productie.

Acest acord de colaborare este o mare oportunitate de piata in care atat Ethio Engineering Group cat si Faresin Formwork cred cu tarie, datorita marii legaturi istorice dintre populatia italiana si etiopiana, a prezentei consolidate a companiei in Tara, care a semnat primele acorduri in 2014, si a rolului pe care Tare africana il are in cresterea economica a continentului african: Addis Abeba este de fapt sediul permanent al UNECA, Comisia economica a Natiunilor Unite pentru Africa. Dupa cum a declarat Excelenta Sa Ambasadorul etiopian in Italia, Etiopia are un mare potential de dezvoltare si este principalul beneficiar al Africii in atragerea investitiilor straine directe, oportunitate de care companiile italiene trebuie sa profite in urmatorii ani.

Giacomo Dalla Fontana, membru in consiliul de administratie a Faresin Formwork , care mai bine de 20 de ani dezvolta piata africana, a semnat un acord cu Ethio Engineering Group, declarand ca aceasta va deschide o mare oportunitate pe piata din Etiopia. Compania din Breganze crede cu tarie in dezvoltarea sustenibila a partenerilor sai comerciali, in special pentru Tarile in curs de dezvoltare , pentru ca este obligatoriu ca afacerile sa fie etice si sa fie un mijloc de oportunitati de crestere pentru toate partile implicate.

Etica si seriozitatea in dezvoltarea comertului exterior, in care  Faresin Formwork este un adevarat ambasador al regiunii Veneto in lume, au fost subliniate de cei prezenti: Roberto Ciambetti, Presidntele Consiliului Regional Veneto, Devis Poli, Consilier al Primariei din Breganze reprezentand primarul si Renata Cavedon de la Confindustria Vicenza.

Educatia si formarea pentru populatia locala din Etiopia si participarea la procesul de dezvoltare si industrializare al Tarii, pentru a sprijini cresterea economica a Etiopiei pe termen lung: acordul semnat intre Faresin Formwork si Ethio Engineering Group reprezinta un parteneriat pe termen lung care va crea locuri de munca, bunastare economica si sociala pe intreg teritoriu.

Echipa inginerilor, birourilor si departamentelor de productie ale Faresin Formwork au participat cu entuziasm la semnarea acordului, care face ca intreaga companie sa participe la acest mare proiect.

Distribuie
2024 © Faresin Formwork SPA Unipersonale - P.IVA IT 02470320249
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram