Faresin Formwork Corporate
CONTACTE SI SEDII

Caracteristici Noi

  • Schele din aluminiu.
  • Schele inguste; latimea redusa, 76 cm. (2' 5" 59/64), ceea ce o face ideala, datorita spatiului redus pe care il ocupa pe sol. Ponteggio stretto; la ridotta larghezza, 76 cm. (2’ 5” 59/64), che lo rendono ideale, per il minore spazio occupato al suolo.
  • Schele usoare; comparativ cu schelele metalice traditionale din fier, greutatea este de aproximativ 1/3 si asta o face indispensabila atunci cand avem nevoie de o sarcina redusa in zona de sprijin, si este un avantaj notabil atunci cand santierul este situat in zone greu accesibile precum centrele istorice.
  • Santiere rapide; la intretinerea cladirilor atunci cand timpul de lucru este redus, echipamentele rapide ca ale noastre sunt esentiale pentru reducerea semnificativa a costurilor de operare.

Alte produse

Modul Flex

Faresin produce, vinde si inchiriaza schele metalice din aluminiu ideale pentru lucrari de intretinere a clădirilor. Greutatea redusa a echipamentelor, combinata cu versatilitatea extrema, ofera avantaje semnificative.

Combinatia cu unele elemente din otel zincat a facut ca sistemul sa fie extrem de stabil si sigur.

DESCARCA CATALOGUL PRODUSULUI
Crezi ca acesta este produsul corect pentru proiectul tau?

Completeaza formularul!

Spune-ne de ce ai nevoie: ne ajuta sa intelegem mai bine ce tip de produs sa-ti recomandam in functie de tipologia proiectului si a santierului.

Nome*
Nome*

Proiectele noastre in lume cu Modul Flex

Toate proiectele noastre in lume
2024 © Faresin Formwork SPA Unipersonale - P.IVA IT 02470320249
downloadmagnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram