Faresin Formwork Corporate
CONTACTE SI SEDII

Caracteristici Noi

  • Sistemul MODUL, in afara de a fi folosit ca schela de plan, se foloseste ca schela de fatada, turnuri de sustinere, podium si tribuna.
  • Sistemul MODUL, datorita versatilitatii sale poate fi utilizat ca schela de fatada montand structura la fiecare 0,5 m(1’ 7”). Zona de lucru este formata din montanti verticali, curente cu o lungime variabila de la 0,73 m. 2’ 4’’) la 1,09 m. (3’ 6”), podine de lucru din lemn sau otel zincat, parapet si balustrada.
  • Ideal pentru lucrari de restaurare a cladirilor monumentale si a centrelor istorice datorita capacitatii de a acoperi cele mai neregulate si complexe structuri, este utilizat pe scara larga si in renovarile halelor industriale, centrelor multifunctionale si tamplariei navale.

Alte produse

Modul

Faresin Formwork activeaza de mai mult de 30 de ani in domeniul constructiilor de cofraje . MODUL este un sistem de schele multidirectionale care permit acoperirea geometriilor complicate si neregulate, asigurand montarea si demontarea lor in conditii de maxima siguranta.

Diferitele niveluri de lucru sunt conectate intre ele prin intermediul platformei cu trapa si scara care permite o manevrare rapida si o maxima siguranta la utilizare.

Dispozitivele de cuplare rapida precum curentele si diagonalele de fatada sunt conectate la montant prin rozeta formata din 8 gauri de jonctiune, ceea ce face posibila multidirectionalitatea structurii care urmează sa fie construită.

Rozetele sunt sudate pe montant la intervale de 0,50 m (1' 7"), cu intervale de serviciu de pană la 4,00 m (13' 1").

Pinderea ingusta la inceput este una dintre numeroasele solutii modulare alei schelei multidirectionale, care va permit sa reduceti gabaritul la sol, salvand spatiile.

Ulterior, sistemul permite sa se extinda in inaltime pentru a permite trecerea si munca personalului care lucreaza pe schela.

DESCARCA CATALOGUL PRODUSULUI
Crezi ca acesta este produsul corect pentru proiectul tau?

Completeaza formularul!

Spune-ne de ce ai nevoie: ne ajuta sa intelegem mai bine ce tip de produs sa-ti recomandam in functie de tipologia proiectului si a santierului.

Nome*
Nome*

Proiectele noastre in lume cu Modul

Toate proiectele noastre in lume
2024 © Faresin Formwork SPA Unipersonale - P.IVA IT 02470320249
downloadmagnifiercrossarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram