Faresin Formwork Corporate
CONTACTE SI SEDII

Dimensiuni

De la 3000x100x100 la 1350x100x120 ( de la 9’ 10x 3” x 3” la 4’ 5” x3” x 3” )

Caracteristici Noi

Prezenta unui distantier auto-etansant patentat care face posibila eliminarea oricarei scurgeri sau infiltrare ce ar putea compromite grav etansarea ermetica a rezervorului.

Accesorii Noi

  • Distantiere auto-etansare
  • Rigidizare balama

Sisteme pentru Rezervoare Circulare

Cu ajutorul elementelro de jonctiune clema de aliniere, bolt si pana, balamaua din otel verde, asamblata la cofrajele deja furnizate, permite utilizatorilor sa construiasca silozuri, rampe su alte tipuri de rezervoare circulare.

Utilizarea barelor de trecere este o problema pentru infiltratii din cauza efectului capilar. Pentru a rezolva aceasta problema si a asigura etanseitatea perfecta a rezervoarelor Pentru a rezolva aceasta problema si a asigura etanseitatea perfecta la apa a rezervorului se utilizeaza propriul sistem ad hoc.

DESCARCA CATALOGUL PRODUSULUI
Crezi ca acesta este produsul corect pentru proiectul tau?

Completeaza formularul!

Spune-ne de ce ai nevoie: ne ajuta sa intelegem mai bine ce tip de produs sa-ti recomandam in functie de tipologia proiectului si a santierului.

Nome*
Nome*

Proiectele noastre in lume cu Sisteme pentru Rezervoare Circulare

Toate proiectele noastre in lume
2024 © Faresin Formwork SPA Unipersonale - P.IVA IT 02470320249
downloadmagnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram